Dragoș Dinu

Dragoș Dinu

Firmă:DD Consultanta SR
Poziție:Intraprenor
Oraș:București
Skilluri: people management
management
business strategy
business model
leadership
Hobby-uri: pescuit
fotbal
sailing
Valorile: încredere în România

Firma:DD Consultanta SR
Positie:Intraprenor
Oras:București
Skilluri: people management
management
business strategy
business model
leadership
Hobby-uri: pescuit
fotbal
sailing
Valorile: încredere în România

Senior Consultant @ DD Consultanta SR

De-a lungul carierei sale, Dragoș Dinu a activat în multiple domenii, precum construcții,  FMCG, farma, electronice și IT&C. El a coordonând cea mai mare rețea de farmacii din România şi a făcut parte timp de 14 ani din echipa de conducere a A&D Pharma. Între 2002 și 2008, Dragoș Dinu a ocupat funcția de CEO al Grupului A&D Pharma. Astfel, el a administrat activitatea celui mai mare grup de retail și distribuție farmaceutică din România, cu peste 3.000 de angajați. Dragoș Dinu a preluat conducerea Țiriac Holdings, în calitate de CEO in septembrie 2014.

În 2008, Dragoș Dinu s-a alăturat, în calitate de Partener și Consultant senior, echipei Link Resource – companie de consultanță în domeniul sănătații și industriei farmaceutice, iar din 2012 până anul acesta a ocupat poziţia de CEO și Membru al Comitetului Director al retailerului Domo, unde a condus o rețea de peste 90 de magazine și aproximativ 1.000 de angajați.

 

A mai antrenat pe:
Andrei Iordache (UPDIVISION), Bogdan Litescu (Plant an App), Cezar Nourescu (CBN AgroTech), Cristian Tudor (Microgreens), Laurențiu Giurescu (SoftPepper)